Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Roads Lead to Rome

All Roads Lead to Rome

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se All Roads Lead to Rome på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Ella Lemhagen
Skuespillere: Sarah Jessica Parker, Rosie Day, Raoul Bova, Claudia Cardinale
Spilletid: 90 min
Land: Italy, Spain, USA, UK, Sweden
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: En kvinde, der netop er blevet enlig mor, tvinger sin teenagedatter til at rejse med til Toscana, hvor et gensyn med en tidligere kæreste fører til uventede oplevelser.


Se All Roads Lead to Rome på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Roads Lead to Rome havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Roads Lead to Rome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Roads Lead to Rome herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Roads Lead to Rome er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Roads Lead to Rome stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar