Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Roads Lead to Rome

All Roads Lead to Rome

01/10/2017 | Flixfilm

Se All Roads Lead to Rome på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Ella Lemhagen
Skuespillere: Sarah Jessica Parker, Rosie Day, Raoul Bova, Claudia Cardinale
Spilletid: 90 min
Land: Italy, Spain, USA, UK, Sweden
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En kvinde, der netop er blevet enlig mor, tvinger sin teenagedatter til at rejse med til Toscana, hvor et gensyn med en tidligere kæreste fører til uventede oplevelser.

All Roads Lead to Rome havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All Roads Lead to Rome på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Roads Lead to Rome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Roads Lead to Rome stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Roads Lead to Rome, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Roads Lead to Rome er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar