Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Roads Lead to Rome

All Roads Lead to Rome

01/10/2017 | Flixfilm

All Roads Lead to Rome på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Ella Lemhagen
Skuespillere: Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Claudia Cardinale
Spilletid: 90 min
Land: Italy, Spain, United States, United Kingdom, Sweden
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En kvinde, der netop er blevet enlig mor, tvinger sin teenagedatter til at rejse med til Toscana, hvor et gensyn med en tidligere kæreste fører til uventede oplevelser.

All Roads Lead to Rome havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All Roads Lead to Rome på YouTube.Se All Roads Lead to Rome på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Roads Lead to Rome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Roads Lead to Rome stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Roads Lead to Rome, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Roads Lead to Rome er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar