Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Saints

All Saints

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se All Saints på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Steve Gomer
Skuespillere: John Corbett, Cara Buono, Myles Moore, Barry Corbin
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: En præst er tynget af, at han må lukke en betrængt kirke, indtil han møder nogle flygtninge, som har en idé til, hvordan den kan reddes. BAseret på en virkelig historie.


Se All Saints på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Saints havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Saints ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Saints herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Saints er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Saints stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar