Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Saints

All Saints

01/04/2019 | Flixfilm

Se All Saints på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Steve Gomer
Skuespillere: John Corbett, Cara Buono, Myles Moore, Barry Corbin
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En præst er tynget af, at han må lukke en betrængt kirke, indtil han møder nogle flygtninge, som har en idé til, hvordan den kan reddes. BAseret på en virkelig historie.

All Saints havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All Saints på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Saints ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Saints stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Saints, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Saints er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar