Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All That Matters Is Past

All That Matters Is Past

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se All That Matters Is Past på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Sara Johnsen
Skuespillere: Maria Bonnevie, Inga Berger Schou, Tea Sandanger, Line Billa Ljøstad
Spilletid: 105 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian, Swedish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: I dette foruroligende drama vender to barndomskærester, som voksede op på landet, tilbage til skoven som voksne for at genoplive romantikken.


Se All That Matters Is Past på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All That Matters Is Past (Uskyld) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All That Matters Is Past (Uskyld) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All That Matters Is Past herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All That Matters Is Past (Uskyld) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All That Matters Is Past stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar