Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All The Bright Places

All The Bright Places

28/02/2020 | Flixfilm

All The Bright Places på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Brett Haley
Skuespillere: Elle Fanning, Justice Smith, Alexandra Shipp
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: To teenagere med personlige problemer bliver nære venner, da de tager på en forløsende rejse til seværdigheder rundt omkring i staten Indiana.

All The Bright Places (Som stjerner på himlen) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All The Bright Places på YouTube.Se All The Bright Places på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All The Bright Places (Som stjerner på himlen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All The Bright Places stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All The Bright Places, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All The Bright Places (Som stjerner på himlen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar