Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the Freckles in the World

All the Freckles in the World

03/01/2020 | Flixfilm

Se All the Freckles in the World på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Romance, Sport
Instruktør: Yibran Asuad
Skuespillere: Hanssel Casillas, Daniel Haddad, Anajosé Aldrete Echevarria, Mauricio Arvizu
Spilletid: 91 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Den 13-årige José Miguel er ligeglad med VM-feberen i 1994, indtil han finder ud af, at fodbold er den eneste måde at vinde sin udkårnes hjerte på.

All the Freckles in the World havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All the Freckles in the World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All the Freckles in the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the Freckles in the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All the Freckles in the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All the Freckles in the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar