Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the Freckles in the World

All the Freckles in the World

03/01/2020 | Ingen kommentarer

Se All the Freckles in the World på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Yibran Asuad
Skuespillere: Hanssel Casillas, Luis de La Rosa, Abraham Kleinfinger, Montserrat Marañon
Spilletid: 91 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Den 13-årige José Miguel er ligeglad med VM-feberen i 1994, indtil han finder ud af, at fodbold er den eneste måde at vinde sin udkårnes hjerte på.


Se All the Freckles in the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All the Freckles in the World havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All the Freckles in the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All the Freckles in the World herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All the Freckles in the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the Freckles in the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar