Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the Money in the World

All the Money in the World

01/01/2022 | Flixfilm

All the Money in the World på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Ridley Scott
Skuespillere: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg
Spilletid: 132 min
Land: United States, Italy, United Kingdom, China
Sprog: English, Italian, Arabic
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da oliemagnaten J. Paul Gettys barnebarn bliver kidnappet i Rom, bliver det en kamp for drengens mor at få milliardærsvigerfaren til at betale for at få ham sikkert hjem.

All the Money in the World havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All the Money in the World på YouTube.Se All the Money in the World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All the Money in the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the Money in the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All the Money in the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All the Money in the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar