Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the Places

All the Places

14/02/2023 | Flixfilm

All the Places på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Pitipol Ybarra
Skuespillere: David Chocarro, Ana Claudia Talancón, Mauricio Ochmann
Spilletid: 97 min
Land: N/A
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: To søskende, der ikke har set hinanden i 15 år, reparerer deres forhold, samtidig med at de fører en barndomsdrøm ud i livet: en motorcykeltur gennem Mexico.Se All the Places på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

All the Places havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All the Places på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om All the Places ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the Places stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All the Places, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All the Places er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar