Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the President’s Men

All the President’s Men

27/07/2016 | Ingen kommentarer

Se All the President’s Men på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Avisjournalisterne Bob Woodward og Carl Bernstein afdækker en chokerende historie og afslører et spor af korruption, der ender med at vælte præsident Nixon.


Se All the President’s Men på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All the President’s Men havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All the President’s Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All the President’s Men herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All the President’s Men er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the President’s Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar