Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the Pretty Horses

All the Pretty Horses

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se All the Pretty Horses på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Romance, Western
Instruktør: Billy Bob Thornton
Skuespillere: Matt Damon, Henry Thomas, Penélope Cruz, Angelina Torres
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: John og Lacey rejser på hesteryg og falder over en hacienda, som har brug for cowboys. Men der opstår problemer, da John bliver forelsket i ejerens datter.


Se All the Pretty Horses på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All the Pretty Horses havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All the Pretty Horses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All the Pretty Horses herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All the Pretty Horses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the Pretty Horses stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar