Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the Pretty Horses

All the Pretty Horses

15/10/2014 | Flixfilm

Se All the Pretty Horses på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama, Romance, Western
Instruktør: Billy Bob Thornton
Skuespillere: Matt Damon, Penélope Cruz, Henry Thomas
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: John og Lacey rejser på hesteryg og falder over en hacienda, som har brug for cowboys. Men der opstår problemer, da John bliver forelsket i ejerens datter.

All the Pretty Horses havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se All the Pretty Horses på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All the Pretty Horses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the Pretty Horses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All the Pretty Horses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All the Pretty Horses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar