Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the Queen’s Men

All the Queen’s Men

15/12/2015 | Flixfilm

Se All the Queen’s Men på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne komiske fortælling fra 2. verdenskrig skal en gruppe britiske agenter, anført af en amerikaner, infiltrere en fabrik i Berlin forklædt som kvinder.


Se All the Queen’s Men på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAll the Queen’s Men havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All the Queen’s Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All the Queen’s Men herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All the Queen’s Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the Queen’s Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar