Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All the Queen’s Men

All the Queen’s Men

15/12/2015 | Flixfilm

All the Queen’s Men på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne komiske fortælling fra 2. verdenskrig skal en gruppe britiske agenter, anført af en amerikaner, infiltrere en fabrik i Berlin forklædt som kvinder.

All the Queen’s Men havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All the Queen’s Men på YouTube.Se All the Queen’s Men på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All the Queen’s Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All the Queen’s Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All the Queen’s Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All the Queen’s Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar