Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Things Fall Apart

All Things Fall Apart

07/01/2015 | Flixfilm

All Things Fall Apart på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Mario Van Peebles
Skuespillere: 50 Cent, Ray Liotta, Lynn Whitfield
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Der bliver vendt op og ned på en talentfuld college footballspillers verden, da en krise sætter de professionelle ambitioner på spil – og lærer ham et par ting om livet.

All Things Fall Apart havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All Things Fall Apart på YouTube.Se All Things Fall Apart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All Things Fall Apart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Things Fall Apart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All Things Fall Apart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All Things Fall Apart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar