Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Things Fall Apart

All Things Fall Apart

07/01/2015

Se All Things Fall Apart på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Mario Van Peebles
Skuespillere: 50 Cent, Ray Liotta, Lynn Whitfield, Cedric Sanders
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Der bliver vendt op og ned på en talentfuld college footballspillers verden, da en krise sætter de professionelle ambitioner på spil – og lærer ham et par ting om livet.


Se All Things Fall Apart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Things Fall Apart havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om All Things Fall Apart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Things Fall Apart herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Things Fall Apart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Things Fall Apart stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar