Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Together Now

All Together Now

28/08/2020 | Flixfilm

Se All Together Now på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Brett Haley
Skuespillere: Auli'i Cravalho, Rhenzy Feliz, Justina Machado, Judy Reyes
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En optimistisk og talentfuld teenager bærer på en stor hemmelighed: Hun er hjemløs og bor i en bus. Kan hun mon lære at tage imod en hjælpende hånd, da tragedien rammer?


Se All Together Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All Together Now havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Together Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til All Together Now:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Together Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Together Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar