Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All We Had

All We Had

20/06/2022 | Flixfilm

All We Had på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Katie Holmes
Skuespillere: Katie Holmes, Stefania LaVie Owen, Eve Lindley
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en retningsløs kvinde og hendes teenagedatter strander på vej til Boston, beslutter de sig for at prøve lykken i en lille by.

All We Had havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til All We Had på YouTube.Se All We Had på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om All We Had ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All We Had stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame All We Had, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til All We Had er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar