Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All We Have Is Now

All We Have Is Now

01/12/2018 | Flixfilm

Se All We Have Is Now på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Alexandra Dahlström
Skuespillere: Cissi Efraimsson, Rebecka Rolfart, Lisa Pyk Wirström
Spilletid: 80 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Denne dokumentar følger medlemmerne af det svenske punkband Vulkano, mens de jonglerer med deres stigende berømmelse, deres kunst og pubertetens forandringer.


Se All We Have Is Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAll We Have Is Now havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All We Have Is Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All We Have Is Now herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All We Have Is Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All We Have Is Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar