Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All We Have Is Now

All We Have Is Now

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se All We Have Is Now på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Alexandra Dahlström
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Denne dokumentar følger medlemmerne af det svenske punkband Vulkano, mens de jonglerer med deres stigende berømmelse, deres kunst og pubertetens forandringer.


Se All We Have Is Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


All We Have Is Now havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All We Have Is Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All We Have Is Now herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All We Have Is Now er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All We Have Is Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar