Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » All Work All Play

All Work All Play

01/04/2016 | Flixfilm

Se All Work All Play på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Patrick Creadon
Skuespillere: Judy Barbosa, Søren Bjerg, Michal Blicharz, Jarett Cale
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Den verdensomspændende vækst inden for e-sport beskrives i denne dokumentar, der følger flere League of Legends-hold på vej mod Extreme Masters-mesterskabet.


Se All Work All Play på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAll Work All Play havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om All Work All Play ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til All Work All Play herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til All Work All Play er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at All Work All Play stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar