Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Alle 180 afsnit af ‘Seinfeld’ kommer snart på Netflix

Alle 180 afsnit af ‘Seinfeld’ kommer snart på Netflix

02/09/2021 | Flixfilm

seinfeld netflix danmark

I 2019 kunne Netflix annoncere, at de havde købt de verdensomspændende rettigheder til den ikoniske komedieserie ‘Seinfeld’.

Nu er streamingtjenesten endelig klar til at løfte sløret for premieredatoen; Alle 180 episoder af den prisvindende serie får premiere den 1. oktober 2021.

Det afslører Netflix i en teaser, som kan ses nederst i artiklen, hvor de samtidig kalder serien for det “hotteste nye show i 2021”!

Det er naturligvis ikke helt korrekt eftersom første afsnit af ‘Seinfeld’ havde premiere på amerikansk tv i 1989.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix oplyser, at alle afsnit vil være i 4K billedkvalitet.

‘Seinfeld’ er kendt for at handle om ingenting, da den hovedsageligt handler om småting i hovedpersonernes liv. Udover Jerry Seinfeld, som spiller sig selv, medvirker også Jason Alexander (George), Julia Louis-Dreyfus (Elaine) og Michael Richards (Kramer) i serien.

LÆS OGSÅ:   Skaberen af 'Don't Look Up' klar med stjernespækket seriemorder-film

Det er første gang nogensinde, at komedieserien, som er blevet udnævnt som værende det bedste tv-show nogensinde af adskillige medier, er samlet på en og samme streamingtjeneste over hele verden.

Siden Jerry Seinfeld, som har skabt ‘Seinfeld’, fik en eksklusiv aftale med Netflix i 2017 har der været rygter om at serien snart vil være at finde på Netflix – og nu bliver det altså en realitet.

Se ‘Seinfeld’ på Netflix Danmark fra den 1. oktober.
Skriv kommentar