Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Alle afsnit af Better Call Saul nu på Netflix

Alle afsnit af Better Call Saul nu på Netflix

08/04/2015 | Flixfilm

better call saul breaking bad netflix dkHele sæson 1 af Breaking Bad spin-off serien Better Call Saul kan nu ses på Netflix Danmark. Dermed er alle 10 afsnit nu tilgængelige på streamingtjenesten.

Der er igennem de seneste par måneder blevet tilføjet en ny episode af Better Call Saul til Netflix Danmark hver uge. Årsagen er, at serien har kørt sideløbende på amerikansk tv og Netflix dermed først havde ret til at gøre afsnittene tilgængelig efter de havde været vist på tv. Det har øjensynligt været frustrerende for en del Netflix-medlemmer, men nu er det altså muligt at se sig igennem hele første sæson uden at skulle vente en uge.

Det er i øvrigt allerede blevet annonceret at der til næste år kommer en sæson 2 af Better Call Saul. Den vil naturligvis også blive tilgængelig på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Den ene af seriens skaber Peter Gould har endvidere overfor det amerikanske medie Deadline antydet, at der i sæson 2 vil medvirke flere bekendte skuespillere fra Breaking Bad, da den kommende sæson vil foregå i samme tidsperiode som Breaking Bad. Sæson 1 fortalte historien om hvordan Jimmy McGill blev til den nådesløse advokat Saul Goodman. Den kriminelle Tuco Salamanca fra Breaking Bad medvirkede bl.a. i første sæson af Better Call Saul.

Det forventes at Better Call Saul sæson 2 får premiere på Netflix Danmark i starten af 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Better Call Saul sæson 1 på Netflix Danmark: Link.
1 kommentar til Alle afsnit af Better Call Saul nu på Netflix

  1. henrik - kl. 21:15, 14-04-2015:

    Er det ikke ved at værre lidt tyndt med ny film? vis Netflix ikke oppe sig så er mine dage talt

Skriv kommentar