Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Alle afsnit af ‘Community’ kommer på Netflix

Alle afsnit af ‘Community’ kommer på Netflix

16/03/2020 | Flixfilm

Alle afsnit af Community kommer på NetflixNetflix kunne forleden komme med en glædelig nyhed for alle fans af den amerikanske komedie-serie ‘Community’, der blev vist på tv i årene 2009 – 2015.

Alle 110 afsnit af ‘Community’ får nemlig premiere på Netflix Danmark den 1. april.

Nyheden blev bekræftet på Facebook i et opslag, som kan ses nederst i artiklen.

‘Community’ er skabt af Dan Harmon (‘Rick & Morty) og følger advokaten Jeff Winger, der bliver sendt tilbage på skolebænken efter at han er blevet opdaget i at have forfalsket sit eksamensbevis, og de øvrige studerende på et folkeuniversitet (Community College) i det fiktive Greendale, Colorado.

I serien medvirker flere prominente skuespillere som Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Donald Glover, Ken Jeong og Chevy Chase.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden ovennævnte skuespillere er der igennem de i alt 6 sæsoner også en lang række gæsteskuespillere, heriblandt Owen Wilson, Jack Black, Hilary Duff, John Goodman, Brie Larson og Steve Guttenberg.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til anden del af 'Bridgerton' sæson 3

Da serien blev vist på amerikanske tv modtog den mange roser, og har efterfølgende optrådt på mange års lister blandt de bedste serier.

Selvom det nu er flere år siden at serien stoppede, så rygtes det stadig at en afsluttende film med samme cast er på vej. Rygter lyder, at den skulle få premiere på Netflix, men det har streamingtjenesten ikke bekræftet.

Se ‘Community’ på Netflix Danmark fra den 1. april.
Skriv kommentar