Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Alle afsnit af ‘Mad Men’ på Netflix

Alle afsnit af ‘Mad Men’ på Netflix

04/04/2017 | Flixfilm

Nu kan alle episoder af den anmelderroste drama-serie ‘Mad Men’, som foregår på et reklamebureau i 1960’erne, findes på Netflix Danmark.

Dermed kan man kaste sig ud i en omgang seriøs ‘binge-watching’ med de i alt 92 episoder fordelt over 7 sæsoner. Hver episode har en varighed på ca. 42 minutter.

I ‘Mad Men’ følger man dagligdagen hos den talentfulde creative director Don Draper, samt hans professionelle arbejdsliv på det fiktive reklamebureau Sterling Cooper (senere Sterling Cooper Draper Pryce).

‘Mad Men’ blev vist på amerikansk tv fra 2007 – 2015, og vandt utallige priser for dens naturlige og realistiske skildring af 1960’erne. Det er blandt andet blevet til 6 prestigefyldte Emmys og 5 Golden Globes.

LÆS OGSÅ   'Cobra Kai' slutter efter sæson 6

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien vandt ikke blot hjerterne blandt kritikerne, man den blev også direkte stilskabene og kvinder blev således inspireret af seriens kostumer og tøj, mens mændene var imponereret af de store mængder alkohol og røgfyldte lokaler.

På rollelisten finder man Jon Hamm som Don Draper og January Jones som Betty Draper, mens de får selskab af Christina Hendricks, John Slattery og Elisabeth Moss.

Se Mad Men på Netflix Danmark.3 kommentarer til Alle afsnit af ‘Mad Men’ på Netflix

 1. Tor - kl. 08:44, 06-04-2017:

  Hej Flixfilm.

  Ved i om Netflix har tænkt sig at bringe muligheden for at se andre folks bedømmelser af film og serier tilbage. Så latterligt de har fjernet stjerne system, man kan også gøre ting for simple. FEM fingre ned 🙂

 2. Flixfilm - kl. 08:48, 06-04-2017:

  Hej Tor,

  Stjernerne var aldrig et udtryk for hvad andre synes om film og serierne, men alene hvad Netflix “troede” du ville give titlen. Det er helt sikkert derfor Netflix også har ændret system således det er nemmere at forstå. Det er stadig muligt at læse andre brugeres anmeldelser under ‘Detaljer’ op hjemmesiden.

 3. René - kl. 20:56, 13-11-2020:

  Er det stadigvæk muligt, at se “mad men” via netflix el. er den fjernet? Fjerner i gennerelt serier efter et stykke tid?

Skriv kommentar