Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Alle afsnit af The Returned på Netflix

Alle afsnit af The Returned på Netflix

26/05/2015 | Flixfilm

returned us netflixHele første sæson af den amerikanske thriller-serie The Returned kan nu ses på Netflix Danmark.

The Returned havde premiere på Netflix d. 10. marts, men da serien er blevet vist sideløbende på amerikanske tv, så er der kun blevet frigivet ét nyt afsnit om ugen. Dermed var det ikke muligt at se hele sæson 1 i en mundfuld – Men det er altså muligt nu hvor alle 10 episoder er på Netflix Danmark.

Serien The Returned følger beboerne i en lille bjergby, der får deres verden vendt på hovedet, da flere lokale folk, som længe har været formodet døde, pludselig dukker op igen, hvilket har både positive og skadelige konsekvenser. I takt med at familier genforenes, bliver livet udfordret både fysisk og følelsesmæssigt for dem, der blev efterladt. Relationerne undersøges med intriger og dybde, da mystiske fænomener opstår.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Einstein and the Bomb'

Det er lidt usikkert om der kommer en sæson 2 af The Returned til trods for at den har fået gode anmeldelser. Hvis ikke man kan få nok af The Returnd kan vi dog anbefale den originale fransk-serie, der hedder Les Revenants. Den amerikanske udgave er stærkt inspireret af denne og der skulle i slutningen af 2015 kommer en sæson 2 af den franske The Returned.

Se den amerikanske The Returned på Netflix Danmark: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar