Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Alle episoder af Gilmore Girls på Netflix 1. juli

Alle episoder af Gilmore Girls på Netflix 1. juli

28/06/2016 | Flixfilm

gilmore girls netflix dkNetflix og Lauren Graham fra Gilmore Girls kan i dag afsløre, at alle afsnit af serien og dermed alle 7 sæsoner kan ses på Netflix Danmark fra 1. juli. Annonceringen skete i en video som kan ses nederst i artiklen.

Premieren på serien, som blev vist på TV fra 2000 til 2007, sker få måneder inden streamingtjenesten Netflix har eksklusiv premiere på helt nye afsnit af Gilmore Girls. De nye afsnit går under betegnelsen “Et år med Gilmore Girls” og der kommer i alt fire nye episoder med hver en varighed på 90 minutter, mens den originale serie er på i alt 7 sæsoner.

Alle de originale skuespillere vender tilbage i de nye episoder og der er dermed lagt op til et gensyn med bl.a. Lauren Graham (Lorelai Gilmore), Alexis Bledel (Rory Gilmore), Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk Gleason) og Keiko Agena (Lane Kim). Amy Sherman-Palladino, som skabte de oprindelige afsnit af Gilmore Girls, som blev vist i 2000-2007, vil også skrive og instruere de fire nye afsnit.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2022)

I Gilmore Girls følger vi den selvstændige singlemor Lorelai og hendes begavede datter Rory, som begge altid er gode for en kvik bemærkning. De to kvinder står over for de traditionelle udfordringer i dagligdagen, som kærlighedskvaler, indbyrdes uenigheder eller forholdet til Lorelais snobbede mor, der har en tendens til at ville blande sig i alt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien sluttede i 2007 efter pres fra produktionsselskabet og Gilmore Girls blev dermed aldrig ordentlig afsluttet. Dette får Amy Sherman-Palladino og resten af holdet nu chancen for at rette op på.

Se alle episoder af Gilmore Girls på Netflix Danmark fra 1. juli, mens de helt nye afsnit kommer senere på året.Skriv kommentar