Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alle For En

Alle For En

01/11/2019 | Flixfilm

Alle For En på Netflix

Produktionsår: 2008–
Genre: Family, Musical
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vibeke Juell Bugge, Catrin Larell Eide, Porfirio Gutierrez
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Fire barndomskammeraters venskab sættes på prøve, da den ene ansættes i politiet og de øvrige venner ikke har høj moral.

Alle For En havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alle For En på YouTube.Se Alle For En på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Alle For En ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alle For En stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alle For En, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alle For En er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar