Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Alle Star Trek-serier kommer på Netflix Danmark

Alle Star Trek-serier kommer på Netflix Danmark

18/07/2016 | Flixfilm

Star-Trek-netflixStar Trek: The Original Series, Star Trek: The Animated Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager, Star Trek: Enterprise samt den helt nye Star Trek serie, som er under udvikling af CBS, kommer alle på Netflix Danmark i slutningen af 2016. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Med den nye Star Trek-serie, som kun vil kunne ses på streamingtjenesten Netflix, betyder det at den ikoniske franchise vender tilbage på skærmen for første gang siden 2005 med et nyt rumskib, nye karakterer og nye missioner baseret på samme ideolog. De nye afsnit vil kunne ses på Netflix Danmark blot 24 timer efter tv-premieren i USA.

“Premieren af den nye Star Trek-serie bliver en global tv-begivenhed,” udtaler Armando Nuñez, President og CEO, CBS Studios International. “Star Trek er allerede et verdensomspændende fænomen, og dette internationale samarbejde med Netflix vil give fans over hele verden, der har været ønsket en ny serie i mere end et årti, mulighed for at se episoderne næsten på samme tid som seerne i USA.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Silverton Siege'

“Star Trek er et af de mest ikoniske shows i tv-historien, og vi er begejstrede for at samarbejde med CBS on at bringe den elskede serie til Trekkies rundt om i verden,” udtaler Sean Carey, Vice President for Global Television hos Netflix. “Det nye kapitel i sagaen lover at bygge videre på den ikoniske tradition og vil helt sikkert begejstre Netflix-medlemmerne over hele verden.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Alex Kurtzman og Bryan Fuller er medskabere og producenter på den nye Star Trek, der er baseret på Gene Roddenberry oprindelige serie. Fuller begyndte sin karriere med at skrive for Star Trek: Deep Space Nine og Star Trek: Voyager. Kurtzman er medforfatter på biograffilmene Star Trek og Star Trek Into Darkness.

De 727 episoder i Star Trek-sagaen får premiere på Netflix Danmark i slutningen af 2016, mens den nye Star Trek vil kunne ses fra januar 2017.
8 kommentarer til Alle Star Trek-serier kommer på Netflix Danmark

 1. thomas - kl. 17:08, 18-07-2016:

  VIDUNDERLIGT !!!!!!

  Så nyheden på superherohype.com og håbede også den ville ramme dk og andre europæiske lande 🙂
  There is a god (I know there is:-) ) , tusind tak for denne dejlige nyhed 🙂

  ps. har aldrig set the animated series, så den vil jeg nok se i en nær fremtid, alt andet star trek har jeg dog.
  pps . håber også den kommer på dvd/blu-ray den nye serie engang også.

 2. Morten - kl. 02:54, 19-07-2016:

  Fantastisk, og det var sgu også på tide!!!!!!

 3. Brian - kl. 07:20, 19-07-2016:

  Det er absolut fantastisk! nyheder! 4. johnny - kl. 11:44, 22-10-2016:

  Men hvornår i 2016? snakker vi her i oktober, i november eller december? 🙂 slutningen er et vidt begreb. Det kunne i teorien være d. 31/12, kl. 23:59:59 😀

 5. Flixfilm - kl. 12:26, 22-10-2016:

  Hej Johnny,

  Du har ret, men Netflix har desværre ikke kommet med nogen nærmere premieredato. Nogle serier er dog allerede kommet på Netflix i Sverige, så vi krydser fingre for at Danmark er næste 🙂

 6. Chris - kl. 16:05, 23-10-2016:

  Jeg bemærkede faktisk at der allerede var danske tekster på TNG og DS9 på Canadisk Netflix, så tror det sker meget snart.

 7. Mikkel - kl. 00:44, 25-12-2016:

  Indtil videre er det vidst kun de gamle film, nogle enkelte nye og TOS samt DS9.
  Håber at se VOY, ENT, og TNG inden så længe 🙂

 8. Flixfilm - kl. 15:42, 25-12-2016:

  Hej Mikkel,

  Ja, de må snart komme hvis udmeldingen fra Netflix skal holde. I denne uge kom Enterprise og Animated Series på Netflix i Norge, så lad os håbe at Danmark er næste land i rækken.

Skriv kommentar