Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alleen Eline

Alleen Eline

02/05/2022 | Flixfilm

Alleen Eline på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: Hugo Van Laere
Skuespillere: Charlotte Anne Bongaerts, Morag Campbell, David Cantens
Spilletid: 99 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 3.9

Handling: En fysioterapeut, som er fast besluttet på at hjælpe en seksårig patient med at komme sig, bliver ven med patientens enkefar for at fikse forholdet til sin egen datter.

Alleen Eline havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alleen Eline på YouTube.Se Alleen Eline på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Alleen Eline ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alleen Eline stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alleen Eline, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alleen Eline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar