Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Allemaal Familie

Allemaal Familie

30/04/2022 | Flixfilm

Allemaal Familie på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Dries Vos
Skuespillere: Tom Audenaert, Bill Barberis, Maarten Bosmans
Spilletid: 108 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En familiesammenkomst tager en drejning, da et par kommer med en meddelelse, der tvinger deres børn til at konfrontere en livsændrende beslutning.

Allemaal Familie havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Allemaal Familie på YouTube.Se Allemaal Familie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Allemaal Familie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Allemaal Familie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Allemaal Familie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Allemaal Familie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar