Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Allende

11/11/2016 | Flixfilm

Se Allende på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Chile
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Denne film dramatiserer de sidste syv timer i den socialistiske chilenske præsident Salvador Allendes liv. Han døde under et militærkup den 11. september 1973.


Se Allende på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAllende havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Allende ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Allende herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Allende er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Allende stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar