Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alles ist gut

Alles ist gut

07/06/2019 | Flixfilm

Se Alles ist gut på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kvinde overfaldes seksuelt af sin nye chefs svoger. Hun forsøger at komme videre, som om intet var hændt, men det hænger som en tung skygge over hendes sind og krop.

Alles ist gut (All Is Good) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Alles ist gut på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alles ist gut (All Is Good) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alles ist gut stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alles ist gut, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alles ist gut (All Is Good) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar