Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alles ist gut

Alles ist gut

07/06/2019 | Flixfilm

Se Alles ist gut på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En kvinde overfaldes seksuelt af sin nye chefs svoger. Hun forsøger at komme videre, som om intet var hændt, men det hænger som en tung skygge over hendes sind og krop.


Se Alles ist gut på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlles ist gut (All Is Good) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alles ist gut (All Is Good) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alles ist gut herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alles ist gut (All Is Good) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alles ist gut stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar