Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alles ist gut

Alles ist gut

07/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Alles ist gut på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En kvinde overfaldes seksuelt af sin nye chefs svoger. Hun forsøger at komme videre, som om intet var hændt, men det hænger som en tung skygge over hendes sind og krop.


Se Alles ist gut på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alles ist gut (All Is Good) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alles ist gut (All Is Good) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alles ist gut herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alles ist gut (All Is Good) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alles ist gut stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar