Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alles voor elkaar

Alles voor elkaar

30/04/2022 | Flixfilm

Alles voor elkaar på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Danny Stolker
Skuespillere: Maryam Hassouni, Esmée van Kampen, Yootha Wong-Loi-Sing
Spilletid: 93 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Fire veninder nærmer sig de 30 og erkender, at de ikke har opnået det, de drømte om. De beslutter sig derfor for at føre deres vildeste drømme ud i livet.

Alles voor elkaar havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alles voor elkaar på YouTube.Se Alles voor elkaar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Alles voor elkaar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alles voor elkaar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alles voor elkaar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alles voor elkaar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar