Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Allied

01/04/2023 | Flixfilm

Allied på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, Romance
Instruktion: Robert Zemeckis
Skuespillere: Brad Pitt, Marion Cotillard, Jared Harris
Spilletid: 124 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French, German, Arabic
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Under 2. verdenskrig forelsker den allierede agent Max Vatan sig i en fransk spion. Da Vatan opdager, at hun måske er dobbeltagent, forsøger han at bevise hendes uskyld.Se Allied på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Allied havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Allied på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Allied ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Allied stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Allied, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Allied er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar