Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Almost Famous

Almost Famous

02/05/2015 | Flixfilm

Se Almost Famous på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Music
Instruktør: Cameron Crowe
Skuespillere: Billy Crudup, Frances McDormand, Kate Hudson, Jason Lee
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: I de tidlige 1970'ere får en teenager en god opgave af Rolling Stones' redaktør. Han skal skrive om en landsdækkende turne. Undervejs lærer han om venskab og kærlighed.


Se Almost Famous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Almost Famous havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Almost Famous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Almost Famous:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Almost Famous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Almost Famous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar