Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Almost Famous

Almost Famous

02/05/2015 | Flixfilm

Se Almost Famous på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Cameron Crowe
Skuespillere: Billy Crudup, Patrick Fugit, Kate Hudson
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.9

Handling: I de tidlige 1970'ere får en teenager en god opgave af Rolling Stones' redaktør. Han skal skrive om en landsdækkende turne. Undervejs lærer han om venskab og kærlighed.

Almost Famous havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Almost Famous på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Almost Famous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Almost Famous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Almost Famous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Almost Famous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar