Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Almost Happy

Almost Happy

13/04/2022 | Flixfilm

Almost Happy på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sebastián Wainraich, Natalie Pérez, Santiago Korovsky
Spilletid: N/A
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Sebastian er en småberømt radiovært. Han forsøger at finde fodfæste i tilværelsen, samtidig med at han skal håndtere sin ekskone (som han stadig elsker) og to børn.

Almost Happy (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Almost Happy på YouTube.Se Almost Happy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Almost Happy (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Almost Happy (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Almost Happy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Almost Happy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar