Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Almost Happy

Almost Happy

02/05/2020 | Flixfilm

Se Almost Happy på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sebastián Wainraich, Natalie Pérez, Santiago Korovsky, Lucas Wainraich
Spilletid: N/A
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Sebastian er en småberømt radiovært. Han forsøger at finde fodfæste i tilværelsen, samtidig med at han skal håndtere sin ekskone (som han stadig elsker) og to børn.


Se Almost Happy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Almost Happy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Almost Happy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Almost Happy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Almost Happy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Almost Happy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar