Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Almost Holy

Almost Holy

01/06/2016 | Flixfilm

Almost Holy på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Steve Hoover
Skuespillere: Gennadiy Mokhnenko
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En ukrainsk præst har fået både beundrere og kritikere, fordi han bortfører hjemløse, stofafhængige børn og tvinger dem på afvænning.

Almost Holy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Almost Holy på YouTube.Se Almost Holy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Almost Holy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Almost Holy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Almost Holy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Almost Holy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar