Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Almost Holy

Almost Holy

01/06/2016 | Flixfilm

Se Almost Holy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Drama, News
Instruktør: Steve Hoover
Skuespillere: Gennadiy Mokhnenko
Spilletid: 96 min
Land: Ukraine, USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En ukrainsk præst har fået både beundrere og kritikere, fordi han bortfører hjemløse, stofafhængige børn og tvinger dem på afvænning.


Se Almost Holy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlmost Holy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Almost Holy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Almost Holy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Almost Holy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Almost Holy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar