Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Almost There

Almost There

17/04/2022 | Flixfilm

Almost There på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Jacqueline Zünd
Skuespillere: Robert Pearson, Steve Phillips, Genji Yamada
Spilletid: 1 min
Land: Switzerland, Japan, Spain, United States, United Kingdom
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tre ensomme ældre mænd på tre forskellige steder i verden overvejer døden, identitet og formålet med tilværelsen, mens de forsøger at genfinde glæden og en ny start.

Almost There havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Almost There på YouTube.Se Almost There på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Almost There ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Almost There stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Almost There, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Almost There er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar