Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Aloha

21/12/2018 | Flixfilm

Se Aloha på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Cameron Crowe
Skuespillere: Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, Bill Murray
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, Hawaiian, Russian
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En forsvarsentreprenør rejser til Hawaii i forbindelse med en satellitopsendelse og udvikler hurtigt følelser for både sin tidligere flamme og sin eskorte.


Se Aloha på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAloha havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aloha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aloha herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aloha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aloha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar