Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alone in Berlin

Alone in Berlin

01/10/2019 | Flixfilm

Alone in Berlin på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, History, War
Instruktion: Vincent Perez
Skuespillere: Brendan Gleeson, Emma Thompson, Daniel Brühl
Spilletid: 103 min
Land: United Kingdom, France, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter de får at vide, at deres søn er omkommet på slagmarken, begynder et sørgende par deres egen stille men farlige modstandskamp mod Adolf Hitler.Se Alone in Berlin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Alone in Berlin havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alone in Berlin på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Alone in Berlin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alone in Berlin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alone in Berlin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alone in Berlin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar