Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alone in Berlin

Alone in Berlin

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Alone in Berlin på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Vincent Perez
Skuespillere: Emma Thompson, Daniel Brühl, Brendan Gleeson, Louis Hofmann
Spilletid: 103 min
Land: UK, France, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Efter de får at vide, at deres søn er omkommet på slagmarken, begynder et sørgende par deres egen stille men farlige modstandskamp mod Adolf Hitler.


Se Alone in Berlin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alone in Berlin havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alone in Berlin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Alone in Berlin herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alone in Berlin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alone in Berlin stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar