Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Along Came a Spider

Along Came a Spider

01/12/2020 | Flixfilm

Se Along Came a Spider på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Lee Tamahori
Skuespillere: Morgan Freeman, Monica Potter, Michael Wincott, Dylan Baker
Spilletid: 104 min
Land: USA, Germany, Canada
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en pige kidnappes fra en prestigefyldt skole, overtager en betjent fra drabsafdelingen sagen med hjælp fra en ung sikkerhedsagent.

Along Came a Spider havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Along Came a Spider på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Along Came a Spider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Along Came a Spider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Along Came a Spider, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Along Came a Spider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar