Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Along for the Ride

Along for the Ride

06/05/2022 | Flixfilm

Along for the Ride på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Sofia Alvarez
Skuespillere: Emma Pasarow, Andie MacDowell, Dermot Mulroney
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Sommeren før hun skal på college, møder Auden den mystiske Eli, og på natlige missioner hjælper han hende med at opleve den sorgløse teenagetid, som hun er gået glip af.

Along for the Ride havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Along for the Ride på YouTube.Se Along for the Ride på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Along for the Ride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Along for the Ride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Along for the Ride, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Along for the Ride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar