Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Along with the Gods: The Last 49 Days

Along with the Gods: The Last 49 Days

27/09/2019 | Flixfilm

Se Along with the Gods: The Last 49 Days på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktør: Yong-hwa Kim
Skuespillere: Jung-woo Ha, Ju Ji-Hoon, Hyang-gi Kim, Ma Dong-seok
Spilletid: 142 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Mens vogterne fra efterlivet forsvarer en usandsynlig sjæl, undersøger de en mand, der har været på Jorden tilstrækkeligt længe, og dykker ned i deres egen fortid.

Along with the Gods: The Last 49 Days havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Along with the Gods: The Last 49 Days på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Along with the Gods: The Last 49 Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Along with the Gods: The Last 49 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Along with the Gods: The Last 49 Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Along with the Gods: The Last 49 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar