Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Along with the Gods: The Two Worlds

Along with the Gods: The Two Worlds

27/09/2019 | Flixfilm

Se Along with the Gods: The Two Worlds på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktør: Yong-hwa Kim
Skuespillere: Jung-woo Ha, Tae-Hyun Cha, Ji-Hoon Ju, Hyang-gi Kim
Spilletid: 139 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En brandmand dør og ankommer til efterlivet, hvor vogtere fører ham gennem syv prøver og en farefuld færd gennem forskellige versioner af Helvede.


Se Along with the Gods: The Two Worlds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlong with the Gods: The Two Worlds havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Along with the Gods: The Two Worlds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Along with the Gods: The Two Worlds herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Along with the Gods: The Two Worlds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Along with the Gods: The Two Worlds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Along with the Gods: The Two Worlds

  1. michael bo - kl. 18:43, 01-10-2019:

    Along with the Gods: The Two Worlds

    ikke nogter i film

    Skriv kommentar