Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alpha and Omega

Alpha and Omega

29/10/2014 | Flixfilm

Se Alpha and Omega på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: Anthony Bell, Ben Gluck
Skuespillere: Hayden Panettiere, Christina Ricci, Justin Long
Spilletid: 90 min
Land: United States, India, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Alfaulven Kate og omegaulven Humphrey bliver taget af parkbetjentene, og de to ender i et fremmed land, som de er nød til at finde hjem fra.

Alpha and Omega havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Alpha and Omega på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Alpha and Omega ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alpha and Omega stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alpha and Omega, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alpha and Omega er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar