Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alpha and Omega

Alpha and Omega

29/10/2014 | Flixfilm

Se Alpha and Omega på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Romance
Instruktør: Anthony Bell, Ben Gluck
Skuespillere: Justin Long, Hayden Panettiere, Dennis Hopper, Danny Glover
Spilletid: 90 min
Land: USA, India, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Alfaulven Kate og omegaulven Humphrey bliver taget af parkbetjentene, og de to ender i et fremmed land, som de er nød til at finde hjem fra.


Se Alpha and Omega på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alpha and Omega havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alpha and Omega ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Alpha and Omega:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alpha and Omega er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alpha and Omega stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar