Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alpha Blocks

Alpha Blocks

25/05/2020 | Flixfilm

Alpha Blocks på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Bogstaverne i alfabetet bliver levende i Alfaland. De læser, skriver og staver sig vej ind i en spændende verden af sjove stunder med ord.

Alpha Blocks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alpha Blocks på YouTube.Se Alpha Blocks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Alpha Blocks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alpha Blocks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alpha Blocks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alpha Blocks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar