Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alpha Blocks

Alpha Blocks

25/05/2020 | Flixfilm

Se Alpha Blocks på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Bogstaverne i alfabetet bliver levende i Alfaland. De læser, skriver og staver sig vej ind i en spændende verden af sjove stunder med ord.


Se Alpha Blocks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Alpha Blocks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Alpha Blocks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Alpha Blocks:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Alpha Blocks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alpha Blocks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar