Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

AlphaGo

01/01/2018 | Flixfilm

Se AlphaGo på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Greg Kohs
Skuespillere: Ioannis Antonoglou, Lucas Baker, Nick Bostrom, Yoo Changhyuk
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Det ser let ud, men er djævelsk svært. Spillet Go danner baggrund for denne konkurrence mellem kunstig intelligens og mennesket.


Se AlphaGo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAlphaGo havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om AlphaGo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til AlphaGo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til AlphaGo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AlphaGo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar