Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

AlphaGo

01/01/2018 | Flixfilm

Se AlphaGo på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Greg Kohs
Skuespillere: Ioannis Antonoglou, Lucas Baker, Nick Bostrom, Yoo Changhyuk
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Korean, French, Mandarin
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Det ser let ud, men er djævelsk svært. Spillet Go danner baggrund for denne konkurrence mellem kunstig intelligens og mennesket.

AlphaGo havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se AlphaGo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om AlphaGo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AlphaGo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame AlphaGo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til AlphaGo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar