Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » AlRawabi School for Girls

AlRawabi School for Girls

12/08/2021 | Flixfilm

AlRawabi School for Girls på Netflix

Produktionsår: 2021–2022
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rakeen Saad, Joanna Arida, Andria Tayeh
Spilletid: N/A
Land: Jordan
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Mobbeofrene på den prestigefyldte pigeskole Al Rawabi School udtænker en række risikable planer, der skal kue deres plageånder.

AlRawabi School for Girls (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til AlRawabi School for Girls på YouTube.Se AlRawabi School for Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om AlRawabi School for Girls (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at AlRawabi School for Girls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame AlRawabi School for Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til AlRawabi School for Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar