Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Alt det lys vi ikke ser’: Se det seneste klip fra Netflix’s episke miniserie

‘Alt det lys vi ikke ser’: Se det seneste klip fra Netflix’s episke miniserie

06/07/2023 | Flixfilm

Netflix kan nu fremvise endnu et klip fra den imødesete miniserie ‘All The Light We Cannot See’, der er baseret på bestsellerbogen af samme navn af Anthony Doerr.

Historien kendes som ‘Alt det lys vi ikke ser’ i Danmark, og den bliver på i alt 4 afsnit.

Se det nyeste klip fra serien, der er instrueret af Shawn Levy (‘Stranger Things’, ‘Free Guy’) og skrevet af Steven Knight (‘Peaky Blinders’), nederst i artiklen.

Den enesteånde miniserie følger Marie-Laure, en blind fransk pige, og hendes far, Daniel LeBlanc, der flygter fra det tyskbesatte Paris med en legendarisk diamant for at forhindre nazisterne i at få fat i den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forfulgt af en grusom Gestapo-officer, der ønsker at besidde stenen af egenrådige grunde, finder Marie-Laure og Daniel snart tilflugt i St. Malo, hvor de bosætter sig hos en tilbagetrukket onkel, der sender hemmelige radioudsendelser som en del af modstandsbevægelsen.

Men her i denne engang idylliske kystby støder Marie-Laures vej også uundgåeligt sammen med den mindst sandsynlige åndsfælle: Werner, en brillant teenager, der er indstillet af Hitlers regime til at spore ulovlige udsendelser, men i stedet deler en hemmelig forbindelse til Marie-Laure samt hendes tro på menneskeheden og muligheden for håb.

LÆS OGSÅ:   'Encounters': Fire sande historier om møder med rumvæsner og UFO'er

‘All The Light We Cannot See’ sammenfletter Marie-Laure og Werners liv over et årti og fortæller en historie om den ekstraordinære kraft i menneskelig forbindelse – en lygte, der kan lede os gennem selv de mørkeste tider.

Miniserien har Aria Mia Loberti, Mark Ruffalo (‘The Avengers’), Hugh Laurie (‘House’), Louis Hofmann (‘Dark’) og Lars Eidinger (‘Babylon Berlin’) på rollelisten.

Du kan se ‘All The Light We Cannot See’ aka ‘Alt det lys vi ikke ser’ på Netflix Danmark fra den 2. november.
Skriv kommentar