Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Alt er på spil i ny trailer til ‘Ozark’ sæson 4

Alt er på spil i ny trailer til ‘Ozark’ sæson 4

09/01/2022 | Flixfilm

ozark saeson 4 netflix danmark

Om mindre end to uger har fjerde og sidste sæson af den nervepirrende amerikanske krimiserie ‘Ozark’ premiere på Netflix Danmark.

I anledning af premieren den 21. januar har streamingtjenesten netop udsendt en trailer til sæson 4, som kan ses nederst i artiklen.

Det er nu alt eller intet for familien Byrde som gennem de seneste sæsoner er rykket fra forstadslivet til et hårdkogt forbryderimperium i området Ozarks.

I den sidste sæson er parret rykket helt op i toppen på kartellederen Navarros syndikat, men da nye muligheder opstår stiller det parret i en svær situation samtidig er fortidens synder ikke glemt og nye trusler opstår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når sæson 4 har haft premiere den 21. januarer det dog ikke helt slut med serien for Netflix har nemlig valgt at dele sidste sæson op i to kapitler. Hver på 7 afsnit. Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvornår ‘Ozark’ sæson 4 del 2 får premiere, men det bliver umiddelbart indenfor indeværende år.

LÆS OGSÅ:   Netflix svinger kniven: 'Shadow and Bone' og fire andre serier droppes

‘Ozark’ rollelisten består blandt andet af Emmy-vinder Jason Bateman, Emmy-vinder Laura Linney, Emmy-vinder Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis og Damian Young.

Seneste sæson blev set af mere end 30 millioner husstande i løbet af de første 30 dage, så der sidder helt sikkert mange Netflix-medlemmer derude og er spændt på den nye sæson.

Her på Flixfilm var vi også ovenud begejstret for tredje sæson, som vi anmeldte ved premieren. Anmelder Lars Møller kvitterede nemlig med hele 5 stjerner og havde kun ros at give.

Se ‘Ozark‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 har premiere den 21. januar.
1 kommentar til Alt er på spil i ny trailer til ‘Ozark’ sæson 4

  1. Helle - kl. 19:53, 25-01-2022:

    Det er en super god serie, kan næsten ikke vente til sæson 4 part 2 bliver udgivet ….

Skriv kommentar