Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Alt for Norge

Alt for Norge

31/10/2022 | Flixfilm

Alt for Norge på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Daniel Høglund, Jo Vemund Svendsen
Skuespillere: Rune Bratseth, Jan Åge Fjørtoft, Oyvind Leonhardsen
Spilletid: 114 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Personlige optagelser og arkivmateriale portrætterer Egil "Drillo" Olsen, der revolutionerede Norges fodboldlandshold og sendte dem på en uforglemmelig sejrsstime.Se Alt for Norge på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Alt for Norge havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Alt for Norge på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Alt for Norge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Alt for Norge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Alt for Norge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Alt for Norge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar