Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Altered Carbon: Resleeved

Altered Carbon: Resleeved

19/03/2020 | Flixfilm

Se Altered Carbon: Resleeved på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Action, Crime, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Takeru Nakajima, Yoshiyuki Okada
Skuespillere: Ray Chase, Doug Stone, Kaiji Tang, Chris Conner
Spilletid: 74 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.5

Handling: På planeten Latimer må Takeshi Kovacs i følgeskab med en benhård agent fra CTAC beskytte en tatovør under efterforskningen af en mafiaboss' død.

Altered Carbon: Resleeved havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Altered Carbon: Resleeved på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Altered Carbon: Resleeved ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Altered Carbon: Resleeved stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Altered Carbon: Resleeved, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Altered Carbon: Resleeved er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar