Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Altered Carbon’ sæson 2 snart på Netflix

‘Altered Carbon’ sæson 2 snart på Netflix

22/01/2020 | Flixfilm

Altered Carbon sæson 2 snart på NetflixNetflix har netop meddelt, at anden sæson af sci-fi-serien lander på streamingtjensten i slutningen af februar.

Helt konkret vil alle 8 nye afsnit, som er i sæson 2, kunne streames fra den 27. februar.

Det oplyser Netflix på Twitter, som følges på af en kort teaser, der kan ses nederst i artiklen.

Første sæson af ‘Altered Carbon’ havde Joel Kinnaman (‘Suicide Squad’) i hovedrollen, men i den nye sæson vil Anthony Mackie (‘Avengers: Endgame’) være i Takeshi Kovacs krop.

Serien foregår 300 år ude i fremtiden hvor samfundet er blevet forvandlet af en ny teknologi, hvor sindet digitaliseres, kroppen kan udskiftes og døden ikke længere er permanent. Derfor er det oplagt, at hovedpersonen skiftet udseende og derfor spilles af en ny skuespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke afsløret, hvad omdrejningspunkt bliver i den nye sæson, men det er allerede blevet annonceret, at der er mere ‘Altered Carbon’ i vente. Netflix har nemlig slået sig sammen med Dai Sato (‘Cowboy Bebop’, ‘Samurai Champloo’), som vil udfolde mytologien fra den originale sci-fi til en anime-serie.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Laeta Kalogridis (‘Avatar’, ‘Shutter Island’, ‘Terminator Genesis’) er skaber og executive producer på ‘Altered Carbon’, som er en intens historie om mord, kærlighed, sex og svigt mange år ude i fremtiden, hvor Takeshi Kovacs er den eneste overlevende soldat i en gruppe af elitekrigere, der blev besejret i et oprør mod den nye verdensorden.

Se ‘Altered Carbon‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses den 27. februar 2020.
Skriv kommentar