Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Altered Carbon’ vender tilbage med nyt ansigt

‘Altered Carbon’ vender tilbage med nyt ansigt

28/07/2018 | Flixfilm

Netflix har netop offentliggjort, at den futuristiske ‘Altered Carbon’, som i første sæson havde Joel Kinnaman i hovedrollen, vender tilbage med sæson 2 til næste år – Det bliver dog med en anden skuespiller i front.

Det skriver den amerikanske streamingtjeneste i en pressemeddelelse.

Det er Anthony Mackie, som i ‘Altered Carbon’ sæson 2 vil indtage Takeshi Kovacs krop, der foregår 300 år ude i fremtiden hvor samfundet er blevet forvandlet af en ny teknologi, hvor sindet digitaliseres, kroppen kan udskiftes og døden ikke længere er permanent.

I romanen, som serien er baseret efter, forlader hovedpersonen Jorden og sin krop efter at missionen er blevet fuldført – klar til en ny mission og ny krop!

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dermed helt i overensstemmelse med historien at Joel Kinnaman er blevet skiftet ud med Anthony Mackie, som bedst kendes som Sam Wilson/The Falcon fra ‘Captain America: The Winter Soldier’, ‘Avengers: Age of Ultron’, ‘Ant-Man’ m.fl.

Da første sæson af serien havde premiere på Netflix Danmark for mere end 6 måneder siden, skrev Søren Meinertz, anmelder hos Flixfilm, at “‘Altered Carbon’ er både fejende flot, hamrende brutal og stjæler med arme og ben fra alverdens sci-fi fra de sidste 30 år,” men kvitterede alligevel med 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Altered Carbon’ – sæson 1.

LÆS OGSÅ   Se de første billeder fra 'Stranger Things' sæson 4, del 2

‘Altered Carbon’ en intens historie om mord, kærlighed, sex og svigt mange år ude i fremtiden, hvor Takeshi Kovacs er den eneste overlevende soldat i en gruppe af elitekrigere, der blev besejret i et oprør mod den nye verdensorden. Serien er baseret på den prisbelønnede cyberpunk noir roman af samme navn af Richard K. Morgan.

Den nye sæson bliver på 8 episoder og det forventes at sæson 2 lander på streamingtjenesten til næste år.

Se ‘Altered Carbon‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til ‘Altered Carbon’ vender tilbage med nyt ansigt

  1. Kim - kl. 13:57, 30-07-2018:

    Den gumpetunge Joel Kinnaman bliver heldigvis udskiftet og dermed får serien en chance for at leve op til de fantastiske bøger.

    Jeg giver 2. sæson en chance

Skriv kommentar