Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Altered Carbon

Altered Carbon

27/02/2020 | Flixfilm

Se Altered Carbon på Netflix

Produktionsår: 2018–2020
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chris Conner, Renée Elise Goldsberry, Dichen Lachman
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Arabic, German
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: ved at løse en gådefuld mordsag.

Altered Carbon (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Altered Carbon på NetflixAnmeldelse: Altered Carbon - sæson 1
Anmeldelse: Altered Carbon - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Altered Carbon (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Altered Carbon (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Altered Carbon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Altered Carbon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar