Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Altered Carbon

Altered Carbon

27/02/2020 | Flixfilm

Se Altered Carbon på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chris Conner, Renée Elise Goldsberry, Will Yun Lee, Dichen Lachman
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Arabic, German
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: ved at løse en gådefuld mordsag.


Se Altered Carbon på Netflix

Anmeldelse: Altered Carbon - sæson 1
Anmeldelse: Altered Carbon - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAltered Carbon (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Altered Carbon (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Altered Carbon:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Altered Carbon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Altered Carbon (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar